T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Cihanbeyli Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI
Konya İl Sağlık Müdürlüğü Cihanbeyli Devlet Hastanesi

KAN ALMA VE EKG ÜNİTESİ YENİ YERİNE TAŞINMIŞTIR.

Güncelleme Tarihi: 19/02/2021

Hastanemiz  Kan Alma Ünitesi, EKG-Efor ve SFT Üniteleri hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için yenilenmiş ve yeni yerlerine taşınmıştır.Bu ünitelerimizin yenilenmesi için Cihanbeylili hayırseverler Canfeda DURMAZ, Abdullah DURMAZ , Muhammed ÇİMEN adına  hastanemize EKG cihazı ve Solunum Fonksiyon Testi(SFT) cihazı bağış yapılmıştır. Hacı Mustafa YUMUŞAK ve Hacı Eşe YUMUŞAK  ünitelerimizin fiziki düzenlemesi için destek sağlamışlardır.

Hayırseverlerimiz  ve Cihanbeyli Devlet Hastanesi Koruma ve Yaşatma Derneği ’ne hastanemize göstermiş oldukları destek ve hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz.

Uzm.Dr.Abidin BARAN
                                                                                                                                                                                                                                 Başhekim